סלמון בתנור

סלמון-בתנור שוק הדגים

שתפו את המתכון

החומרים הדרושים

  • 1 ק"ג פילה דג סלמון פרוס למנות.
  • 1/4- 1/2 כוס שמן זית
  • 1-2 כפות רוטב סויה (אפשר לוותר)
  • לימון פרוס דק – כולל הקליפה
  • מלח גס + פלפל גרוס
  • עשבי תיבול – רוזמרין, טימין, מרווה…

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות למשך 10-15 דקות ללא כיסוי.
  2. בודקים שמוכן באמצעות גירוד עם מזלג בעדינות באמצעו – אם יוצא פירורי – זה מספיק!
  3. מגישים לשולחן ומתמוגגים.

לעוד מתכונים .....

Image by timolina on Freepik
מתכוני דגים

מתכון לסושי

מצרכים למתכון 4 מנות/יחידות, 378 גרם למנהיחידה (3-4 מנות – תלוי כמה אוכלים) אורז להכנת סושי – 1½כוס – סה"כ (219 גרם) מים – 4 כוס קטנה – סה"כ

לכל המתכון »