קציצות הדגים של סבתא שושנה

קציצות הדגים של סבתא שושנה

קציצות הדגים של סבתא שושנה

מאת: סבתא שושנה
זמן הכנה: 10
זמן עבודה: 40
קושי: קל
החומרים הדרושים

2 ק"ג דגים טחונים – מומלץ על דג ים טרי על מנת לשבח את המתכון בטעם ובויטמנים

1 ביצה

קומץ גבעולי פטרוזיליה קצוץ דק

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה לפי הטעם

1 כף פרורי לחם

1 בצל גדול קצוץ

5 שיני שום

1/4 כוס שמן

1 בצל פרוס לטבעות

3 כפות רסק עגבניות

2 עגבניות קצוצות

1/2 2 כוסות מים

קורט קנמון

קורט כמון

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

מערביבים יחד בקערה דגים, ביצה , מלח, פלפל,

פרורי לחם, בצל , שום, פטרוזיליה (חצי כמות) .

מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את רסק העגבניות

מוסיפים את המים ויתר התבלינים (חצי כמות מהפטרוזליה שנשארה), ומביאים לרתיחה.

מרטיבים את הידיים מעט ויוצרים מהתערובת קציצות.

מניחים את הקציצות ברוטב העגבניות.

מבשלים עם מכסה מכוסה כ- 40 דקות

עד אשר הקציצות מוכנות.

btn-order-the-fish
cart
עגלת קניות
מרכז הזמנות: 1700-55-70-70
נקה
Top