פילה מושט מבושל בסגנון מרוקאי

פילה מושט מבושל בסגנון מרוקאי

פילה מושט מבושל בסגנון מרוקאי

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. במנה זו רצינו להפחית את הערך הקלורי ולכן הפחתתנו בכמות השמן.

מאת: אניטה חיים
זמן הכנה: שעה
זמן עבודה: חצי שעה
קושי: כל אחד יכול
מרכיבים:
  • אמנון כ-10 פילתים.
  • 3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות.
  • כוסברה -כוס קצוצה גס.
  • 5 שיני שום שלמים.
  • 5 גזרים פרוסים לעיגולים.
  • 4 כפות שמן קנולה.
  • מרק עוף אמיתי ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט - כף גדושה
  • 2 כפות גדושות של פפריקה אדומה.
  • .כפית כורכום
  • פלפל שחור - קורט לפי הטעם.
  • חצי כוס מיץ לימון להשריית הדגים.
  • מים כוס וחצי.
אופן ההכנה:

1. ניקוי הדגים: את הדגים יש לשטוף במים, לסנן, להוסיף מיץ מחצי לימון ולהמתין 30 דקות. לאחר מכן לשטוף ולסנן.

2. בסיר רחב יש לחמם 4 כפות שמן, להוסיף את רצועות הגמבה ולטגן מספר דקות.

3. מעל הגמבה יש להניח את הגזר ולפזר את השום השלם מעל.

4. מעל לפזר את הדגים (10 פילטים).

5. לתבל בפפריקה, כורכום, אבקת מרק או מלח ופלפל שחור.

6. להוסיף את המים על פני כל הסיר ואז לפזר את הכוסברה מעל.

7. לבשל עד לרתיחה ואז להוריד את האש לקטנה עד בינונית, ולהמשיך לבשל כ- 30 דקות.

8. זהו, מוכן להגשה

btn-order-the-fish
cart
עגלת קניות
מרכז הזמנות: 1700-55-70-70
נקה
Top