מתכון לדג סיבס

מתכון לדג סיבס

מתכון לדג סיבס

מנה עסיסית ומרעננת למתכון שתמיד מצליח.

מאת: שף מיכאל קוגן
זמן הכנה: רבע שעה
זמן עבודה: חצי שעה
קושי: בינוני
מרכיבים:
  • 4 מנות של 150-180 גרם (כ"א) של דג סיבס, ללא עור.
  • 2 כפות צנובר
  • 4 כפות אגוזי פקאן
  • חצי חופן כוסברה
  • 20 עלי בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • 4 כפות מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • 1/3 כוס פתיתי פרמז'ן
אופן ההכנה:
  1. להכנת הפסטו: טוחנים במעבד מזון למרקם גס את הצנוברים, האגוזים, הכוסברה, הבזיליקום, השום, מיץ הלימון, שמן הזית ופתיתי הפרמז'ן.
  2. להכנת הדגים: מחממים את התנור ל180 מעלות. מעל הדגים מפזרים מעט מלח, פלפל שחור גרוס, מעט מיץ לימון ושמן זית. משרים ל20 דקות. מחממים מחבת כבדה ומוסיפים 4-5 כפות שמן זית. צורבים את הדגים  כ- דקה .
  3. מעל כל דג עורמים מרוטב הפסטו בגובה חצי ס"מ.
  4. מעבירים לתנור ל-10-15 דקות לצלייה .
  5. מגישים חם.
  6. התייעצו עוד היום עם השף של הכי טרי שוק הדגים.
btn-order-the-fish
cart
עגלת קניות
מרכז הזמנות: 1700-55-70-70
נקה
Top