חריימה מדג מוסר ים

חריימה מדג מוסר ים

חריימה מדג מוסר ים

היום כולם נהנים ממתכון החריימה, אשכנזיים וספרדים כאחד, חריימה מדג בורי הוא הטעים והאיכותי ביותר.

מאת:
זמן הכנה: 40 דקות
זמן עבודה: רבע שעה
קושי: כל אחד יכול
מרכיבים:
  • ק"ג פילה דג מוסר ים
  • לרוטב:
  • בצל גדול פרוס בינוני
  • 5 שיני שום חתוכים לפרוסות
  • 3 חצאי פלפלים (במגוון צבעים) פרוסים לרצועות
  • פלפל חריף
  • קורט כורכום
  • קורט כמון
  • קורט סוכר חצי זר כוסברה
  • מיץ לימון – מלימון אחד
  • קופסת רסק עגבניות
  • חצי זר פטרוזיליה
  • חצי זר כוסברה
  • 3 כוסות מים
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד להזהבה מוספים את שיני השום ורצועות הפלפלים. ומטגנים על אש נמוכה 5 דקות.

2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

3. מוסיפים את המיץ לימון ורסק העגבניות מערבבים היטב. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עוד עשרים דקות.

4. מוסיפים את פרוסות הדג ועשבי התיבול ומבשלים על אש גבוהה 5 דקות.

5. פותחים את המכסה רק אחרי 10 דקות. הדג מוכן לאכילה.

btn-order-the-fish
cart
עגלת קניות
מרכז הזמנות: 1700-55-70-70
נקה
Top