דג פורל באפייה בבירה

דג פורל באפייה בבירה

דג פורל באפייה בבירה

מתכון טעים וקל להכנה מדג פורל, רח כמו חמאה, מומלץ להוסיף גם צ’יפס.

מאת:
זמן הכנה: 20 דקות
זמן עבודה: רבע שעה
קושי: כל אחד יכול
מרכיבים:
  • 2 יחידות דג פורל
  • 330 מ"ל בירה לבנה
  • 2 שיני שום כתושות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ לימון
אופן ההכנה:

1.משרים את הדגים במלח ובמיץ לימון כחצי שעה.

2.מערבבים את הבירה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ויוצקים את התערובת על הדג בתוך תבנית.

3.אופים במשך כ-20 דקות בתנור בחום בינוני.

btn-order-the-fish
cart
עגלת קניות
מרכז הזמנות: 1700-55-70-70
נקה
Top